ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ VESPA

ebooks

Από σήμερα και σε αυτό τον σύνδεσμο θα σηκώνουμε τεχνικά εγχειρίδια σχετικά με την πολυαγαπημένη μας Vespa. Προσοχή δεν θα σηκώνουμε προσπέκτους, flyers, μπροσούρες, αλλά μόνο βιβλία με αληθινό τεχνικό περιεχόμενο και οδηγίες χρήσης από μοντέλα, τα λεγόμενα owners handbook ή owner manual. Δεν έχουμε κανένα πνευματικό δικαίωμα σε όποιο βιβλίο ή προσπέκτους ή εγχειρίδιο έχουμε σηκώσει ή θα σηκώσουμε στην ιστοσελίδα μας. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους αντίστοιχους συγγραφείς του κάθε βιβλίου ή προσπέκτους ή εγχειριδίου. Τα προσπέκτους και τα τεχνικά εγχειρίδια παρέχονται στα μέλη της λέσχης μας για λόγους ενημέρωσης και μόνο, για αυτό το λόγο έχουμε κλειδώσει τη δυνατότητα κατεβάσματος των τεχνικών εγχειριδίων για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Όποιος fun της ιστοσελίδας μας έχει δυνατότητα να μας παρέχει ψηφιακό υλικό για να μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε την ψηφιακή τεχνική βιβλιοθήκη μας, τον παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ:

Για να είναι τα βιβλία πιο εύκολα προσβάσιμα, έχω δημιουργήσει 2 βιβλιοθήκες. Μία για Classic Vespa και μία για Modern Vespa. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε εγχειρίδιο θέλετε να διαβάσετε. Αφήστε τον δείκτη του ποντικιού σας επάνω σε ένα εγχειρίδιο και δείτε την ονομασία του εγχειριδίου. Τέλος κάτω από το τελευταίο ράφι της βιβλιοθήκης επιλέξτε με τον δείκτη του ποντικιού  σας (τοποθετόντας τον επάνω στους κίτρινους χαρακτήρες) να αλλάξετε βιβλιοθήκη και από επιλέξτε π.χ. Service Manuals Classic, είτε Spare Part Classic, είτε Vespa Tecnica.

CLASSIC VESPA:

MODERN VESPA:

Posted on 24/08/2014 in Ενημέρωση

About the Author

Είμαι βαθιά μουσικόφιλος, και λατρεύω την τεχνολογία. Λατρεύω τα κλασικά οχήματα και ότι μοιάζει με κλασικό! Ι am a vintage lover from music to eternity! Ακολουθήστε με στο Google+: https://plus.google.com/+PavlosKyprizlis

Αφήστε σχόλιο

Back to Top