ΕΚΔΟΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ

Αναλαμβάνουμε να εκδόσουμε Πινακίδες Ιστορικού Οχήματος για το όχημά σας.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: 

Για όσους ενδιαφέρονται για την έκδοση Ιστορικών Πινακίδων μέσω του Vespa Club Volos και έχουν vespa άνω των 30 ετών με βάση τον αριθμό πλαισίου:
Το κόστος είναι 190 ευρώ για την έκδοση των πινακίδων και περιλαμβάνει:
– τις πινακίδες
– την κάρτα ιστορικού οχήματος
– τη συνδρομή της Λέσχης
– την ετήσια ασφάλεια
Η ετήσια ανανέωση κοστίζει 110 ευρώ και περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω πλην φυσικά το κόστος των πινακίδων που πληρώνονται άπαξ

Για όσους ενδιαφέρονται να κρατήσουν τις κανονικες-κρατικες πινακίδες και το όχημα τους είναι άνω των 30 ετών (classic) ή μεταξύ 20-30 ετών (Υoungtimer), το κόστος είναι 120 ευρώ το χρόνο και περιλαμβάνει:
– την κάρτα ιστορικού οχήματος
– τη ετήσια συνδρομή της Λέσχης που κοστίζει 30 ευρώ
– την ετήσια ασφάλεια
– την Οδική Βοήθεια
– τη Νομική Προστασία

** Τα έξοδα αποστολής του φακέλου στην Ομοσπονδία βαραίνουν τον κάτοχο
** Αναλόγως το που βρίσκεται ο ενδιαφερόμενος κάτοχος ενδέχεται να υπάρξει προσαύξηση για τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ:

Eίναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους κατόχους ιστορικών οχημάτων να πράξουν μία από τις δύο παραπάνω διαδικασίες, διότι στην ΑΠΕΥΚΤΑΙΑ περίπτωση που το ιστορικό σας όχημα εμπλακεί σε ατύχημα, ως γνωστό οι ασφαλιστικές εταιρίες, λόγω της πάγιας πολιτικής τους να απαξιώνουν τα παλιά οχήματα, δεν θα σας αποζημιώσουν ούτε κατά διάνοια, το ποσό που θα χρειαστείτε να επαναφέρετε στην προγενέστερη κατάσταση, το ιστορικό σας όχημα. Και όλοι οι συλλέκτες, ξέρουμε ΠΟΣΟ ακριβά είναι τα ανταλλακτικά για αυτά τα ιστορικά οχήματα και πόσο πολύ κόπο, ξενύχτι και αγωνία, έχουμε ρίξει για να εξασφαλίσουμε τα ανταλλακτικά για το όχημα μας!

Σαν αναγνωρισμένο ιστορικό όχημα, η ασφαλιστική εταιρία δεν έχει τη δυνατότητα να απαξιώσει το όχημα σας σαν “παλιατζούρα”, αλλά αντίθετα θα πρέπει να σας αποζημιώσει στο ακέραιο ποσό που δικαιούστε για την επισκευή του ιστορικού οχήματος!

Σκεφτείτε έναν ασφαλιστικό πράκτορα, άσχετο από ιστορικά οχήματα, πως θα αισθανθεί, όταν καταθέσετε τα απαραίτητα έγγραφα για να αποζημιωθείτε και διαβάσει στην άδεια ότι το όχημα σας είναι 40 ετών… Θα σας πει κανένα γραφικό του τύπου: “Να σου δώσω 50 ευρώ και να πατσίσουμε;” Μπορεί ο παραπάνω φανταστικός μονόλογος του ασφαλιστή να σας φαίνεται μία αστειότητα, αλλά πιστέψτε με έτσι θα σας αντιμετωπίσουν όλες οι ασφαλιστικές! Είμαστε παθόντες και το ξέρουμε. Και επειδή μπουχτίσαμε με αυτή την αδικία, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την παροχή υπηρεσίας στα μέλη μας, για να μπορέσει επιτέλους να αποκατασταθεί η αδικία και παράλληλα με πολύ λίγα χρήματα να έχουν τα πάντα πληρωμένα για ένα χρόνο!

Μα ακόμα το σκέφτεστε?

Responses (3)

 1. kostas
  06/12/2014 at 10:25 · Reply

  καλησπερα!χαιρετω όλα τα μελοι κ τους δημιουργους τοιυ blog!
  Exω μια px150 1981 μοντελο και μολις την εκανα πλήροι ανακατασκευη που μου κόστισε γυρω στα 2200 ευρω!Διαβασα την δευτερη ενοτητα που λέτε σε περιπτωση ατυχηματος τι παίζει με τους ασφαλιστες!Σε περιπτωση οπως ειμαι εγω που θελω να κρατησω την κρατικη πινακιδα που αλλα θέλω να κανω αυτη την ασφαλεια…τι παιζει ακριβως??ποια ασφαλεια είναι??και πόσο θα με καλυπτει απο μια απλή?

  • Pavlos Kyprizlis
   08/12/2014 at 22:05 · Reply

   H ασφαλιστική είναι η International Life και αν επιλέξεις και την Οδική βοήθεια, αυτή είναι η Interamerican.
   Περιλαμβάνει και τη Νομική Προστασία.

   Αν το όχημα πάρει την πιστοποίηση, περάσει δηλαδή από τον τεχνικό έλεγχο που κάνει η λέσχη μας, τότε σε περίπτωση ατυχήματος δεν υπολογίζεται μείωση λόγω παλαιότητας, αλλά επειδή είναι ιστορικό όχημα αποζημιώνεται στο ολικό ποσό

   Το ετήσιο κόστος είναι 90 εύρω και περιλαμβάνει την ασφάλεια, την κάρτα ιστορικού οχήματος και τη ετήσια συνδρομή της λέσχης μας. Σε περίπτωση που επιλέξεις να έχεις και οδική βοήθεια, τότε το κόστος είναι 130 ευρώ.

  • Pavlos Kyprizlis
   13/02/2015 at 20:00 · Reply

   To e-mail του Κώστα έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα της λέσχης και έχει διαχειριστεί αντίστοιχα.

Αφήστε σχόλιο

Back to Top