Εκλογές Vespa Club Volos 2014

Εκλογές Vespa Club Volos 2014

Οι εκλογές της λέσχης μας διεξάχθηκαν την Κυριακή 30/11/2014.

Οι εκλεγμενοι για 5μελες διοίκηση είναι η εξής:

Πρόεδρος:Καστάνης Νίκος

Γραμματέας:Καραβίτης Παναγιώτης

Ταμίας:Μαγαλιός Αντώνης

Μέλος:Τσιάνος Δημήτρης

Μέλος:Δούβής Αντώνης

 

Επίσης για πρώτη φορά είχαμε μεγάλο αριθμό υποψηφιοτήτων, πράγμα που μας έδωσε τη δυνατότητα, να εκλέξουμε και εξελεκτική επιτροπή σύμφωνα με το άρθρο, περί εξελεκτικής επιτροπής του καταστατικού της λέσχης μας.

Εκλεγμένοι για εξελεκτική επιτροπή του 5μελους:

Σκούφος Αδάμ

Μελισουργός Διαμαντής

Δούβλης Ανδρέας

Αυτό που παρατηρείται είναι η παρουσία δύο νέων εκλεγμένων μελών (για πρώτη φορά) του Αντώνη Μαγαλιού και του Ανδρέα Δούβλη. Επίσης αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι ο Ανδρέας Δούβλης είναι μέλος και του πενταμελούς και μέλος της εξελεκτικής επιτροπής. Αυτό είναι κάτι που κατά τη γνώμη μου πρέπει να τροποποιηθεί ΑΜΕΣΑ.

Καλώ λοιπόν το νέο Δ.Σ. να αλλάξει το καταστατικό για να μπαλώσει αυτή την “τρύπα”. Επίσης καλό θα ήταν, να γίνει ακόμα μία τροποποίηση στο καταστατικό σχετικά με την προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, που κατά τη γνώμη μου, κακώς είναι μέχρι μία μέρα πριν τις εκλογές. Αυτό αποπροσανατολίζει τα μέλη, καθότι ενώ έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για το ποιον θα ψηφίσουν, ξαφνικά στο παραπέντε σκάνε νέες υποψηφιότητες.

Καλή επιτυχία παιδιά σε όλους σας!

Posted on 06/12/2014 in Ενημέρωση

About the Author

Είμαι βαθιά μουσικόφιλος, και λατρεύω την τεχνολογία. Λατρεύω τα κλασικά οχήματα και ότι μοιάζει με κλασικό! Ι am a vintage lover from music to eternity! Ακολουθήστε με στο Google+: https://plus.google.com/+PavlosKyprizlis

Αφήστε σχόλιο

Back to Top