ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: 

Για όσους ενδιαφέρονται για την έκδοση Ιστορικών Πινακίδων μέσω του Vespa Club Volos και έχουν vespa άνω των 30 ετών με βάση τον αριθμό πλαισίου:
Το κόστος είναι 190 ευρώ για την έκδοση των πινακίδων και περιλαμβάνει:
– τις πινακίδες
– την κάρτα ιστορικού οχήματος
– τη συνδρομή της Λέσχης
– την ετήσια ασφάλεια
Η ετήσια ανανέωση κοστίζει 110 ευρώ και περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω πλην φυσικά το κόστος των πινακίδων που πληρώνονται άπαξ

Για όσους ενδιαφέρονται να κρατήσουν τις κανονικες-κρατικες πινακίδες και το όχημα τους είναι άνω των 30 ετών (classic) ή μεταξύ 20-30 ετών (Υoungtimer), το κόστος είναι 120 ευρώ το χρόνο και περιλαμβάνει:
– την κάρτα ιστορικού οχήματος
– τη ετήσια συνδρομή της Λέσχης που κοστίζει 30 ευρώ
– την ετήσια ασφάλεια
– την Οδική Βοήθεια
– τη Νομική Προστασία

** Τα έξοδα αποστολής του φακέλου στην Ομοσπονδία βαραίνουν τον κάτοχο
** Αναλόγως το που βρίσκεται ο ενδιαφερόμενος κάτοχος ενδέχεται να υπάρξει προσαύξηση για τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ:

Eίναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους κατόχους ιστορικών οχημάτων να πράξουν μία από τις δύο παραπάνω διαδικασίες, διότι στην ΑΠΕΥΚΤΑΙΑ περίπτωση που το ιστορικό σας όχημα εμπλακεί σε ατύχημα, ως γνωστό οι ασφαλιστικές εταιρίες, λόγω της πάγιας πολιτικής τους να απαξιώνουν τα παλιά οχήματα, δεν θα σας αποζημιώσουν ούτε κατά διάνοια, το ποσό που θα χρειαστείτε να επαναφέρετε στην προγενέστερη κατάσταση, το ιστορικό σας όχημα. Και όλοι οι συλλέκτες, ξέρουμε ΠΟΣΟ ακριβά είναι τα ανταλλακτικά για αυτά τα ιστορικά οχήματα και πόσο πολύ κόπο, ξενύχτι και αγωνία, έχουμε ρίξει για να εξασφαλίσουμε τα ανταλλακτικά για το όχημα μας!

Σαν αναγνωρισμένο ιστορικό όχημα, η ασφαλιστική εταιρία δεν έχει τη δυνατότητα να απαξιώσει το όχημα σας σαν “παλιατζούρα”, αλλά αντίθετα θα πρέπει να σας αποζημιώσει στο ακέραιο ποσό που δικαιούστε για την επισκευή του ιστορικού οχήματος!

Σκεφτείτε έναν ασφαλιστικό πράκτορα, άσχετο από ιστορικά οχήματα, πως θα αισθανθεί, όταν καταθέσετε τα απαραίτητα έγγραφα για να αποζημιωθείτε και διαβάσει στην άδεια ότι το όχημα σας είναι 40 ετών… Θα σας πει κανένα γραφικό του τύπου: “Να σου δώσω 50 ευρώ και να πατσίσουμε;” Μπορεί ο παραπάνω φανταστικός μονόλογος του ασφαλιστή να σας φαίνεται μία αστειότητα, αλλά πιστέψτε με έτσι θα σας αντιμετωπίσουν όλες οι ασφαλιστικές! Είμαστε παθόντες και το ξέρουμε. Και επειδή μπουχτίσαμε με αυτή την αδικία, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την παροχή υπηρεσίας στα μέλη μας, για να μπορέσει επιτέλους να αποκατασταθεί η αδικία και παράλληλα με πολύ λίγα χρήματα να έχουν τα πάντα πληρωμένα για ένα χρόνο!

Μα ακόμα το σκέφτεστε?

Ακριβώς από κάτω βλεπετε την εξουσιοδότηση της Ε.Ο.Ο.Ε.

Εξουσιοδότηση Ε.Ο.Ο.Ε. για ιστορικά οχήματα

Εξουσιοδότηση Ε.Ο.Ο.Ε. προς το Vespa Club Volos για έκδοση πινακίδων σε ιστορικά οχήματα

 

Posted on 20/08/2014 in Ενημέρωση

About the Author

Είμαι βαθιά μουσικόφιλος, και λατρεύω την τεχνολογία. Λατρεύω τα κλασικά οχήματα και ότι μοιάζει με κλασικό! Ι am a vintage lover from music to eternity! Ακολουθήστε με στο Google+: https://plus.google.com/+PavlosKyprizlis

Αφήστε σχόλιο

Back to Top