ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ

Με επιτυχία στέφθηκε το χθεσινοβραδινό ετήσιο πάρτι στη λέσχη μας. Συγκεκριμένα πέρασαν από τη λέσχη νωρίς ή αργά γύρω στα 30 άτομα. Καμιά 20αριά μέλη και άλλοι 10 φίλοι και γνωστοί των μελών. Η μουσική επένδυση ήταν εξαιρετική, καταπληκτική θα τη χαρακτήριζα και υπεύθυνος για αυτή ήταν ο #Batafoukos. Ο γνωστός D.J. με πολλές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε πρόσφατα να μετακομίσει στο Βόλο. Έτσι μας έκανε την χάρη να παίξει αφιλοκερδώς για τη λέσχη μας με τη δική του κονσόλα. Πιστός στις εντολές μου, έπαιξε το στυλ για το οποίο είχε προϊδεαστεί, αλλά πάντα αφήνοντας τη δική του, μοναδική, σπάνια πινελιά με τα χορευτικά ηχοχρώματα των 60’s – 70s’. Φυσικά δεν δίστασε να παίξει και κάθε τι σύγχρονο που υπηρετεί τα κλασικά αυτά ηχοχρώματα. π.χ. Allah Las. Groovy night λοιπόν μέχρι τις 03:00. Ο ήχος ποιοτικά ήταν άψογος, με όλη τη σημασία της λέξης, ποιοτικότερος πολλών clubs, διότι ο #AntonisMagalios φρόντισε να φέρει τον Αγγλικό ενισχυτή του, μάρκας Cambridge Audio και τα Αγγλικά ηχεία του, τύπου μόνιτορ βάσης της Eltax, συνδεδεμένα με καλώδια σοβαρής διατομής και ποιότητας. Αυτό σετ έδωσε ένα ήχο σφριγηλό, σωστό, με ροή, γρήγορο, με ελεγχόμενα μπάσα και πολύ μαλακές μεσαίες συχνότητες. Αυτό ενέπνευσε περαιτέρω τον #Batafoukos ο οποίος οδήγησε τη βραδιά, σε μία μουσική πανδαισία, χωρίς να σκάσουν αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Είπαμε τα μπάσα ήταν ελεγχόμενα χάρη στα μοναδικά Eltax και η γειτονιά δεν ενοχλήθηκε στο παραμικρό.

Κατά τις 01:00 άρχισαν να διαμαρτύρονται τα στομάχια μας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι ήμασταν εκεί ήδη από τις 10:00. Τα nachos που συνόδευαν τις μπίρες (4 είδη μπίρας ήταν διαθέσιμα: Βεργίνα,Fix,Amstel,Alpha) και τα spirits, δεν ήταν ικανά να καταπραΰνουν την πείνα μας. Έτσι η μόνη λύση ήταν γνωστή πιτσαρία της πόλης να μας φέρει κατόπιν εντολής μας, 6 φοβερές πίτσες, οι οποίες καταβροχθιστήκαν αρκετά αργά ομολογουμένως, κατά παράξενο τρόπο. Μάλλον περάσαμε τις πίτσες για φιστίκια.

Αφού φαγώθηκε και το τελευταίο κομμάτι πίτσας, ο #Bataffoukos έβαλε τον αυτόματο πιλότο να παίζει και ήρθε στη μπάρα της λέσχης μας, για να μας γνωρίσει από κοντά. Κατά τις 03:00 το πάρτι έλαβε τέλος και όλοι συμφωνήσαμε ότι περάσαμε εξαιρετικά, με καλή μουσική, νόστιμο σαβουροφάι (sic) και ότι τελικά αν καθόμασταν σπίτι μας, θα κάναμε μία από τα ίδια που κάνουμε συχνά – πυκνά και θα ρουτινιάζαμε.

Αποφασίσαμε λοιπόν να φέρουμε στη λέσχη έναν παλιό υπολογιστή, με ένα παλιό μόνιτορ CRT να εγκαταστήσουμε το winamp και να φτιάξουμε 5-10 λίστες με τραγούδια που συνάδουν με τα γούστα μας. Έτσι τις Δευτέρες που μαζευόμαστε στο εντευκτήριο της λέσχης μας, αντί να ακούμε FΜ, θα ακούμε τις λίστες μας. Επιπλέον, να σας αναφέρω ότι ήδη, δύο ημέρες πριν το πάρτι, αλλάξαμε το φωτισμό στο εντευκτήριο της λέσχης μας, με άλλο πιο χαμηλό και πιο θερμό, για να έχουμε ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα που να παραπέμπει σε μπαράκι και όχι σε τυπικό εντευκτήριο π.χ. Εξωραϊστικός σύλλογος των απανταχού Ρουμελιωτών.

Αυτά λοιπόν τα νέα από το πάρτι και σας περιμένουμε όλους στο επόμενο πάρτι που λογικά θα γίνει στην κοπής της πίτας μας για τη νέα χρονιά.

Υ.Γ. Τον #Batafoukos μπορείτε να τον ακούτε στον Nova FM 106.00 κάθε Τετάρτη 19:00-21:00 και μέσω ίντερνετ την ίδια ημέρα και ώρα από εδώ: http://www.novafm106.gr  καθώς επίσης και μία βραδιά της εβδομάδες στο γνωστό καφέ της πόλης μας “Σπείρα”. Περισσότερα για τον #Batafoukos εδώ: https://www.facebook.com/TheBatafoukosCase

Posted on 19/10/2014 in Μη κατηγοριοποιημένα

About the Author

Είμαι βαθιά μουσικόφιλος, και λατρεύω την τεχνολογία. Λατρεύω τα κλασικά οχήματα και ότι μοιάζει με κλασικό! Ι am a vintage lover from music to eternity! Ακολουθήστε με στο Google+: https://plus.google.com/+PavlosKyprizlis

Αφήστε σχόλιο

Back to Top